Categorieën

Cocktailfauteuil kopen bij NieuweMeubels.com

Een comfortabele cocktail fauteuil in huis is de plek in huis bij uitstek waarin u tot rust kunt komen. En daar is de cocktail fauteuil dan ook bij uitstek voor bedoeld. Cocktail stoelen werden in vroeger tijden veel gebruikt in clubs, lounges of kantoorruimtes. De klassieke en tijdloze fauteuil is bezig aan een heuse comeback en is dankzij een aantal stilistische moderniseren weer helemaal bij de tijd. Wilt u ook zo’n prachtige cocktail fauteuil kopen? Bij Nieuwemeubels.com kunt u eenvoudig online een velvet fauteuil bestellen voor een scherpe prijs. En als u uw fauteuil online bestelt, heeft u hem zeer snel in huis. Kijk dus rustig rond in onze webshop en vindt de cocktail fauteuil van u het meeste aanspreekt. Wilt u uw favoriete fauteuil in het echt willen bekijken of wilt u hem uitproberen? Kom dan langs bij ons in de showroom!

Cocktail fauteuil; klassiek en tijdloos

Een comfortabele cocktail fauteuil in huis is de plek in huis bij uitstek waarin u tot rust kunt komen. En daar is de cocktail fauteuil dan ook bij uitstek voor bedoeld. Cocktail stoelen werden in vroeger tijden veel gebruikt in clubs, lounges of kantoorruimtes. De klassieke en tijdloze fauteuil is bezig aan een heuse comeback en is dankzij een aantal stilistische moderniseren weer helemaal bij de tijd. Wilt u ook zo’n prachtige cocktail fauteuil kopen? Bij Nieuwemeubels.com kunt u eenvoudig online een velvet fauteuil bestellen voor een scherpe prijs. En als u uw fauteuil online bestelt, heeft u hem zeer snel in huis. Kijk dus rustig rond in onze webshop en vindt de cocktail fauteuil van u het meeste aanspreekt. Wilt u uw favoriete fauteuil in het echt willen bekijken of wilt u hem uitproberen? Bezoek dan gerust onze showroom in Tiel.

Cocktail fauteuil terug van weggeweest

De fameuze cocktail fauteuil uit de jaren ‘50 en ‘60 is weer helemaal terug. Deze vintage cocktail fauteuil – vroeger ook wel clubfauteuil genoemd – is aangepast aan de tijd van nu en zit in diverse nieuwe jasjes. De elegante fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en leersoorten. In vroegere tijden had de cocktail fauteuil meestal een skai leren bekleding of fluwelen stoffering. Nu zijn ze dus verkrijgbaar in verschillende bekledingen. De cocktail fauteuil wordt vaak gebruikt als een set van 2 in een zithoek, maar tegenwoordig zien we deze fauteuil steeds meer terug als een blikvanger in de woonkamer of in een apart zithoekje. U koopt ze bij Nieuwemeubels.com eenvoudig online.

Hoe past de cocktail stoel in uw interieur?

De cocktail fauteuil herkent u aan de kenmerkende lage zit en deze cocktail stoel heeft meestal geen armleuningen. Ook kenmerkend voor deze fauteuil met een rijke historie is dat hij meestal is voorzien van schuine metalen of houten pootjes. De cocktail fauteuil past hierdoor uitstekend in een Scandinavisch interieur, maar net zo goed in een modern, romantisch of vintage interieur.

Verschillende modellen cocktail fauteuils

Heeft u een bepaalde voorkeur voor uw cocktail fauteuil? In onze collectie hebben wij verschillende modellen. Veel van deze fauteuils hebben geen armleuningen, maar voor meer comfort vindt u bij ons ook een cocktail stoel met armleuningen. Wilt u ook zo’n fraaie cocktail stoel bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wat uw stijl ook is, u vindt altijd een model cocktail fauteuil die bij u past!

Online uw cocktail fauteuil kopen

Wilt u online een cocktail stoel bestellen bij Nieuwemeubels.com? Dat kan natuurlijk in onze webshop. Wilt u meer weten over de soorten en kleuren stof van onze cocktail fauteuils? Neem dan contact met ons op via 085 – 000 37 98. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com>info@nieuwemeubels.com. U kunt ook contact met ons opnemen als u wilt komen proefzitten in onze showroom in Tiel.