Categorieën

Eetkamerbank

Eettafelbanken voor gezellig samen tafelen

Wie graag iets bijzonders wil doen in de eetkamer of eethoek kan dat bereiken door een eetkamerbank aan tafel te schuiven in ruil voor een paar eetkamerstoelen. Een eettafelbank geeft een moderne en luxe uitstraling aan uw woon- of eetkamer en zorgt voor meer sfeer in huis. Daarnaast is een eetkamerbank niet alleen eigentijds; hij is ook zeer praktisch, want hij biedt ruimte aan meerdere personen aan tafel. NieuweMeubels.com heeft een interessant aanbod eettafelbanken in het assortiment. Kijk rustig rond in onze webshop om uw favoriete eetkamerbank uit te zoeken. Uw eetkamerbank kunt u daarna eenvoudig online bestellen. Lekker samen tafelen op dezelfde bank doet u met NieuweMeubels.com!

Eetkamerbank: voor wie kiest voor iets anders!

Een eetkamerbank aan de eettafel is perfect voor mensen die graag eens iets anders willen kiezen. Eetkamerbanken nemen de plaats in van één of meer eetkamerstoelen, maar zijn daarnaast ook uitstekend te combineren met eetkamerstoelen in dezelfde, of een vergelijkbare, uitvoering. Kiest u voor een comfortabel gestoffeerde eetkamerbank of liever voor een houten eetkamerbank? De eetkamerbanken uit ons aanbod zijn van diverse merken en in diverse lengtes en afwerkingen verkrijgbaar.

Diverse lengtes eetkamerbanken

Onze eetkamerbanken zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, dus als 2- of 3-zitters. De lengtes variëren van 100cm tot 180cm. De meest gangbare en meest verkochte maten zijn echter een eetkamerbank van 150cm voor 2 personen en een eetkamerbank van 180cm voor 3 personen. Maar met een beetje goede wil kan er altijd iemand extra aanschuiven als het gezellig is.

Eettafelbank met of zonder rugleuning

In ons assortiment hebben we eetkamerbanken met en zonder rugleuning. Ook kunt u kiezen of u een bank bestelt met een armleuning. Als u extra comfortabel wilt zitten, kunt u het beste een eetkamerbank kopen met zowel een arm- als rugleuning. Daar kan altijd een extra persoon bij aanschuiven.

Kijkje nemen in de showroom van NieuweMeubels.com

Eetkamerbanken kunt u eenvoudig uitzoeken en bestellen in de online webshop van NieuwMeubels.com. Wilt u ons assortiment eettafelbanken graag in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak met ons voor een bezoek aan onze showroom. U kunt ons uiteraard ook bellen voor meer informatie over onze eetkamerbanken, of voor vragen over andere meubels in ons assortiment. Bel ons op 06 11 24 83 70. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com.