Categorieën

Merk

Kleur

Kapstok industrieel

Industriële kapstok van staal en hout kopen

Met een industriële kapstok heeft u een echte blikvanger in huis. Deze stoere kapstokken zijn gemaakt van staal en hout en vindt u bij NieuweMeubels.com. De fraaie combinatie van hout en staal geeft uw hal een stoere look en past vanzelfsprekend perfect in de industriële woonstijl. Wij hebben een stijlvolle collectie industriële kapstokken voor u in het assortiment. Voor een smaakvolle hang kapstok, gaat u dan ook snel naar onze webshop om er één te bestellen! Wie ze liever in het echt bekijkt, is van harte welkom in onze winkel op de Waterstraat 99 in Tiel. Kom gerust langs!

Hang kapstok industrieel aanwinst voor uw hal

Iedereen heeft een kapstok in de hal om jassen aan op te hangen. Zo blijft deze kleine ruimte er netjes uitzien en wordt het geen uitdragerij. Toegegeven, veel ruimte is er meestal niet in de hal. De kapstok is vaak het enige meubelstuk dat er te vinden is. Met een industriële kapstok ziet uw hal er direct heel anders uit en maakt u een statement dat wat beloofd voor de rest van uw huis. Een goed begin met een blikvanger in de hal is dan ook het halve werk, voor wie in een sfeervol huis wil wonen.

Grote collectie online en in de winkel

Wij hebben een grote collectie industriële kapstokken van staal en hout. Van een eenvoudige plank met metalen haken om de jassen aan op te hangen tot een dubbele kapstok met haakjes voor zowel volwassenen als kinderen. Ook zijn er modellen met een hoedenplank. Met veel verschillende modellen en afmetingen zit er altijd wel een exemplaar tussen dat perfect in uw hal past. Om er een te kopen bestelt u hem online of komt u langs in onze winkel.

Langskomen in onze winkel

Wilt u onze kapstokken graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel! Hier kunt u onze collectie industriële kapstokken zien, voelen, uitproberen en natuurlijk ook kopen. Komt u er zelf niet uit? Wij staan u graag bij met advies in uw zoektocht naar de ideale kapstok.

Hang kapstok industrieel bestellen?

Een industriële kapstok kopen bij NieuweMeubels.com is binnen enkele muisklikken geregeld. Zoek uw favoriet op in onze webshop en bevestig om meteen te bestellen! Of kom langs in onze winkel op de Waterstraat 99 in Tiel. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 – 000 37 98 en per mail via info@nieuwemeubels.com.