Categorieën

Salontafels

Uitgebreide collectie salontafels

Bent u aan het rondkijken naar een nieuwe salontafel? Bij NieuweMeubels.com kunt u op uw gemak rondneuzen in de webshop en op uw gemak bekijken welke salontafel u wilt kopen. Want eigenlijk mag er bij niemand een salontafel ontbreken in de woonkamer. Hierop presenteert u een hapje en een drankje, het is dé plek voor de afstandsbediening van uw tv, het is een speelplek voor de kinderen en sommige mensen gebruiken hem als voetenbankje. Kortom: een salontafel is onmisbaar. Maar welke salontafel die aansluit bij uw smaak, stijl en wensen kiest u dan? In de webshop van NieuweMeubels.com kunt u online uw salontafel uitzoeken en bestellen. Wilt u de salontafel eerst even in het echt bekijken? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken in onze showroom.

Salontafel: onmisbaar in elke woonkamer

In een woonkamer mag een stijlvolle salontafel niet ontbreken. Een goed gekozen salontafel maakt uw zithoek helemaal compleet. Kiest u voor een grote opvallende salontafel, of vindt dat een combinatie van meerdere tafeltjes met een speels effect beter bij u past? NieuweMeubels.com heeft een zeer ruim aanbod salontafels. Zo hebben we salontafels met een opberglade, maar ook hele open tafels. We hebben langwerpige en ronde salontafels. We hebben een salontafel met een tafelblad van oud eiken geborsteld, acacia, mango, fineer, marmer en betonlook op een houten of een stalen onderstel. Onze collectie kunt u online bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom om uw favoriete salontafel in het echt te bewonderen.

Uiteenlopende stijlen salontafels

Naast de bank en het televisiemeubel is de salontafel bepalend voor de sfeer en uitstraling van de zithoek in uw woning. Welke stijl salontafel past bij u? Kiest u voor een stoere industriële salontafel, zoals een zwarte salontafels of een houten salontafel met stalen onderstel? Of kiest u liever voor een ronde salontafels die momenteel zeer trendy zijn? Ronde vormen sluiten aan bij een Scandinavische woonstijl. Maar u kunt ook kiezen voor een salontafel die matcht met uw eettafel. Met andere woorden: net zoveel smaken als salontafels vindt u bij NieuweMeubels.com.

Bestel online uw salontafel, of kom kijken in onze showroom

Wilt u uw nieuwe salontafel online kopen bij NieuweMeubels.com? Dat doet u eenvoudig in onze webshop. Wilt u meer weten over ons assortiment salontafels, of wilt u uw salontafel komen bekijken in onze showroom? Neem dan contact met ons op via 06 11 24 83 70. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com.