Categorieën

Merk

Kleur

Tuintafel hout ovaal

Ovale houten tuintafel kopen

Wilt u een mooie tuintafel van hout met de vorm ovaal kopen? Een ovale houten tuintafel geeft een elegante uitstraling aan elke tuin, waardoor deze er meteen stijlvoller en gezelliger uitziet. De ovale vorm voegt namelijk een vleugje verfijning toe en de natuurlijke uitstraling van hout zorgt ervoor dat uw tuintafel perfect bij uw tuin past. Hij staat goed bij bomen en beplanting, maar combineert ook goed met uw stenen terras. Bij NieuweMeubels.com hebben we een groot aanbod tuintafels van hout met de vorm ovaal voor u beschikbaar. Bestel ze eenvoudig via onze website of kom langs in onze winkel op de Waterstraat 99
in Tiel.

De voordelen van ovaal

Veel tuintafels zijn rond, vierkant of rechthoekig, maar ovaal combineert alle sterke punten van deze tafels tot één geheel. De voordelen zijn:

  • Meer zitplekken dan een rechthoekige tafel
  • Contact met al je tafelgenoten
  • Natuurlijk materiaal
  • Doorbreekt strakke lijnen
  • Stijlvolle uitstraling

Ovaal houten tuintafel heeft veel zitplekken

Een ovale houten tuintafel is perfect voor een samenzijn met familie of vrienden. Aan een ovale tafel kunt u namelijk vanaf elke stoel alle gezichten zien. En dat is wel zo prettig wanneer u alle gesprekken aan tafel wilt kunnen volgen. Geniet van uw maaltijden buiten tijdens de warmere maanden terwijl u comfortabel en in stijl met elkaar kunt bijpraten. Bovendien zijn er geen hoeken die in de weg zitten, zoals bij een vierkante of rechthoekige tafel.

Hout combineert perfect met andere materialen

Hout is een natuurlijk materiaal en past dan ook perfect in uw tuin. Door een ovale tuintafel van hout te bestellen, voegt u een interessant meubelstuk aan uw tuin toe, maar ook een vleugje natuur. Hout kan namelijk gemakkelijk worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen, zoals steen of bamboe. En versterkt de natuurlijke vibe van de aanwezige planten, bloemen en bomen in uw tuin.

Ovaal doorbreekt de strakke lijnen van uw tuin

Een ovale tuintafel is een geweldige manier om de strakke lijnen in uw tuin te doorbreken. Hierdoor wordt uw tuin meteen een stuk interessanter. De toevoeging van rondingen en zachte randen maakt uw tuin uitnodigend en gezellig. Maar ook wanneer u een organische tuin heeft, is ovaal een uitstekende keuze. In dat geval blend hij helemaal in met zijn omgeving en is uw buitentafel geen storend element. Een ovale tuintafel van hout is dan ook een stijlvolle toevoeging aan iedere tuin.

Houten ovale tuintafel bestellen?

Heeft u onze tuintafels met de kenmerken hout en ovaal bekeken in onze webshop? En wilt u ze graag eerst met eigen ogen bekijken voordat u tot kopen overgaat? U bent van harte welkom in onze winkel. Dus kom gerust langs op de Waterstraat 99 in Tiel.