Categorieën

Barstoelen

Tafelen op hoogte met barstoelen van NieuweMeubels.com

Barkrukken en barstoelen kopen kan online in de webshop van NieuweMeubels.com. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment Barstoelen van de diverse merken, waaronder Bo Living, Cheers Living en RV Design. Heeft u een bartafel als eettafel, of maakt u van uw kookeiland graag een gezellige eet- of zithoek? Dan kan een smaakvolle set barkrukken of barstoelen natuurlijk niet ontbreken. Welke barstoelen sluiten aan bij uw smaak, stijl en wensen? In de webshop van NieuweMeubels.com kunt u online uw barkrukken uitzoeken en bestellen. Wilt u de barstoelen liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom om ze te komen bekijken in onze showroom.

Ruim assortiment barstoelen

De barkruk is niet meer alleen toevertrouwd aan het interieur van uw favoriete stamkroeg. Integendeel: barkrukken profileren zich tegenwoordig steeds meer als echte barstoelen. En dat is terecht. Want aan een hoge tafel met barstoelen in huis is het gewoon gezellig zitten. Een tafel met barstoelen zorgt voor een knusse en gastvrije sfeer. Vooral in een (open) keuken zijn barkrukken populair als aanvulling op een kookeiland of het bargedeelte van de keuken. Een hoge tafel met barstoelen biedt een uitnodigend geheel voor sfeervol tafelen op hoogte. Kijk rustig rond in onze webshop. Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw barstoelen eenvoudig bestellen bij NieuweMeubels.com.

Trendy barstoelen in een modern interieur

Als u een modern interieur in uw woning hebt met daarin ook een hoge design eettafel, dan mag daarbij een trendy set barstoelen natuurlijk niet ontbreken. U geeft daarmee een zeer gastvrij visitekaartje af en het maakt samen eten met familie en/of vrienden steevast tot een feestje. Onze barkrukken zijn stuk voor stuk gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, zodat u op iedere barkruk met plezier plaatsneemt. Wij hebben moderne barkrukken in sfeervolle gedempte kleuren, zoals cognac pebble, steel en zwart. Deze zijn gemaakt van microleder of PU-leer.

Diverse uitvoeringen barkrukken

Niet alleen de stijl van de barstoelen is belangrijk bij het kiezen van de juiste barkruk. In onze collectie vindt u ook barkrukken die in hoogte verstelbaar zijn en die u kunt draaien om de optimale zitpositie te krijgen. Ook hebben we bij NieuweMeubels.com barstoelen met of zonder rugleuning en met of zonder armleuningen. Kijk rustig rond in onze webshop en maak uw keuze!

Online uw barstoelen bestellen, of kom kijken in onze showroom

U kunt in onze webshop eenvoudig uw barkrukken online bestellen. Wilt u meer weten over ons assortiment barkrukken, of wilt u ze eerst komen bekijken in onze showroom? Neem dan contact met ons op via 06 11 24 83 70. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com.