Categorieën

Kleur

Ronde tafelbladen

Ronde houten tafelbladen kopen bij NieuweMeubels.com

Bent u op zoek naar de mooiste ronde tafelbladen? Voor het kopen van de mooiste losse ronde tafelbladen van hout gaat u naar NieuweMeubels.com! We hebben veel verschillende houtsoorten in onze collectie, waaronder ook eiken tafelbladen! Selecteer het juiste formaat in onze webshop en klik op bestellen. Of kom langs in onze winkel in Tiel om onze collectie ronde tafelbladen in het echt te bekijken.

Rond tafelblad hout voor op tafelonderstel

Wanneer u op zoek bent naar ronde tafelbladen om uw tafel compleet te maken, dan hebben wij precies wat u zoekt! Bij ons vindt u een uitgebreide collectie losse ronde tafelbladen in verschillende houtsoorten die u met één klik op de knop kunt bestellen

Combineer een rond houten tafelblad met een van de prachtige tafelonderstellen uit onze collectie en stel zo uw eigen unieke tafel samen. In onze webshop vindt u prachtige tafelonderstellen. Ook ideaal wanneer u het tafelblad van uw huidige ronde tafel wilt vervangen door een nieuwe. Zo kunt u uw bestaande tafel eenvoudig upcyclen en is hij weer als nieuw.

Ronde houten tafelbladen van diverse houtsoorten

In onze collectie vindt u losse ronde tafelbladen van alle populaire houtsoorten. De populairste houtsoort is zonder twijfel eiken. Eiken heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur met een grove nerf en rechte draad. Het is een echt natuurproduct dat uw tafel een warme uitstraling en een uniek uiterlijk geeft.

Verschillende soorten afwerkingen zijn mogelijk. Gaat u voor een blank eiken tafelblad voor uw ronde tafel? Of kiest u ervoor om hem te beitsen, waxen of te lakken? Met de juiste behandeling geeft u onze ronde eiken tafelbladen de look van uw voorkeur en zijn ze beter bestand tegen vlekken!

Snel het ronde tafelblad van uw voorkeur in huis

De webshop van NieuweMeubels.com is zeer gebruiksvriendelijk. Het bestellen van ronde tafelbladen is dan ook een fluitje van een cent. Zo kunt u eenvoudig losse ronde tafelbladen bestellen van de mooiste houtsoorten, waaronder ook eiken. Dankzij de snelle levering heeft u uw ronde tafelblad snel in huis en kunt u snel genieten van uw nieuwe tafel. Door uw ronde tafelblad bij NieuweMeubels.com te bestellen profiteert u van:

  • Topkwaliteit voor aantrekkelijke prijzen
  • Geen verzend- en montagekosten
  • Geen verborgen kosten in onze webshop
  • Kosteloos retourneren

Meer informatie over onze ronde tafelbladen?

Heeft u een vraag over het kopen van een rond houten tafelblad bij NieuweMeubels.com. Onze winkel in Tiel (Waterstraat 99 4001 AN Tiel) is op afspraak geopend. Bel ons gerust voor een afspraak op 085 – 000 37 98 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com. Ook voor andere vragen.