Categorieën

Haltafel

De perfecte haltafel voor uw hal kopen

Wilt u een geschikte haltafel kopen voor uw entree of gang? Nieuwemeubels.com heeft een grote collectie haltafels in verschillende stijlen en formaten. Wij hebben smalle haltafels en industriële haltafels en modellen met en zonder lades. Kom gerust langs in onze woonwinkel in Tiel of kies voor bestellen in onze webshop!

Haltafel: een echte meerwaarde in uw hal

De haltafel is een meubelstuk dat u tegenkomt in hallen, gangen en entrees. Het is een decoratief element dat ook een praktische functie heeft. Dit maakt het eigenlijk een onmisbaar item in uw hal of gang. Dus wanneer u ruimte heeft voor een mooie smalle haltafel is het een echte aanrader! Wat voor een hal u thuis ook heeft, bij Nieuwemeubels.com hebben wij de perfecte tafel voor uw hal!

Decoratieve toevoeging aan uw hal

In een hal is vaak weinig plek, maar een smalle haltafel kunt u er vaak nog wel in kwijt. Zo heeft u meteen een decoratief element in de hal, waardoor uw entree een stuk aangekleder overkomt. Het oppervlak kunt u mooi stylen met items van uw voorkeur; bloemen, fotolijstjes of mooie kaarsen misschien? Zo geeft u een persoonlijke touch aan uw hal, waarmee u meteen uw visitekaartje afgeeft. Welke haltafel past het beste bij uw interieur? Zwart, met visgraat blad, goud, hout of misschien wel een industriële haltafel? Bij Nieuwemeubels.com kunt u ze allemaal kopen.

Haltafel biedt veel praktische gemakken

Naast een decoratief item is een haltafel ook zeer praktisch. Doordat hij zo smal is, neemt hij nauwelijks ruimte in terwijl u er veel gemak van heeft. Op het oppervlak heeft u plaats om uw sleutels en telefoon neer te leggen wanneer u binnen komt. En wanneer u voor een haltafel met lades gaat, heeft u ook meteen extra opbergruimte. Zo liggen sjaals, wanten en andere voorwerpen mooi uit het zicht, maar heeft u ze altijd bij de hand

Haltafel online bestellen of kopen in de winkel

Voor het kopen van een haltafel gaat u natuurlijk naar NieuweMeubels.com. U kunt online bestellen in onze webshop of een bezoek brengen aan onze winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel. Heeft u een vraag voor ons of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 000 37 98 en via de mail info@nieuwemeubels.com.