Categorieën

Kleur

Eetkamerbank hout

Eetkamerbank van hout online bestellen

Een stijlvolle en comfortabele eetkamerbank kunt u online kopen bij NieuweMeubels.com. Eetkamerbanken zijn zeer populair en zijn een echte blikvanger aan uw eettafel! Een eetkamerbank neemt de plaats in van een of meerdere eetkamerstoelen rond uw eettafel en is daarmee een echte blikvanger rond de tafel. Daarnaast is een eetkamerbank een ideale oplossing als u graag met veel mensen aan tafel zit. Met een bank voor aan de eettafel is dineren en natafelen een echt feestje. Bovendien past een houten eetkamerbank in vrijwel elke stijl interieur.

Eetkamerbank van hout voor uw eetkamer

Met een eetkamerbank van hout benut u de ruimte rond uw tafel optimaal. U kunt een deel van de eettafel voorzien van eetkamerstoelen en een deel daarvan combineren met een stijlvolle sfeerverhoger als een luxe houten eetkamerbank. Plaats aan de ene kant van uw eettafel de eetkamerstoelen en aan de andere kant de eetkamerbank van hout. Afhankelijk van wat u leuk vindt, kunt u natuurlijk ook twee eetkamerbanken aan uw tafel plaatsen. Een eetkamerbank van hout kunt u tegenwoordig ook prima combineren met bijpassende eetkamerstoelen. Zo combineert u afwisseling in een en dezelfde stijl.

Eetkamerbank voor elke interieurstijl

U kunt bij NieuweMeubels.com een houten eetkamerbank kopen die past in vrijwel elke interieurstijl. We hebben ze in diverse modellen, maten en kleuren. Dat is prettig, want wij weten dat er net zoveel smaken zijn als mensen. Welke eetkamerbank u kiest, hangt uiteraard helemaal af van uw specifieke wensen op het gebied van design en comfort.

Comfortabele eetkamerbank

Is comfort voor u belangrijk? Dan kunt u kiezen voor een eetkamerbank met een rugleuning. Die bank geeft een goede ondersteuning in de rug, zodat urenlang natafelen geen enkel probleem is. Maar als u de houten eetkamerbank tegen de muur plaatsen, dan is een bank zonder rugleuning een betere optie. Zo’n bank kunt u opfleuren met gezellige kussentjes op de zitting.

Waarop letten bij een houten eetkamerbank kopen?

Bij een eetkamerbank kopen zijn een aantal zaken waar u op moet letten. Uiteraard moet de eetkamerbank passen bij uw interieur en smaak. Maar let er ook op dat de lengte van de eetkamerbank van hout overeenkomt met uw eettafel. Ook de hoogte van de eetkamerbank is niet onbelangrijk! De ideale hoogte tussen de onderkant van het tafelblad en de zithoogte is tussen de 20 en 30 centimeter.

Eetkamerbank van hout in de webshop van NieuweMeubels.com

Wilt u ook online een houten eetkamerbank kopen? Dat kan eenvoudig in de webshop van NieuweMeubels.com. Dan bezorgen wij hem zo snel mogelijk bij u thuis. U kunt ook naar onze showroom komen om uw eetkamerbank van hout te kopen. Maak dan even een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 – 000 37 98. Of per mail via info@nieuwemeubels.com.