Categorieën

Kleur

Eetkamertafel acacia

Acacia eetkamertafel online kopen bij Nieuwemeubels.com

Een acacia eettafel is een fraaie houten eettafel die geweldig past in een industrieel interieur. Maar het acaciahout is zo veelzijdig dat deze tafel ook heel mooi staat in een landelijke of moderne woonkamer en eetkamer. U kunt een fraaie acacia eettafel online kopen in de webshop van Nieuwemeubels.com. Uw tafel wordt dan helemaal gemonteerd bij u thuisbezorgd, zodat u er direct een gezellig diner op kunt serveren. Wil uw onze acacia eettafels eerst met eigen ogen aanschouwen? Dat kan ook! U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Tiel. Deze is van maandag tot met vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wil u op een andere dag komen kijken? Maak dan even een afspraak met ons. 

Het mooie van acaciahout

Acacia is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al zeer lange tijd enorm gewaardeerd wordt in ons interieur in Nederland. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven de tafel een degelijke en warme uitstraling. Elk tafelblad is uniek en heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling. Acaciahout is uiteraard afkomstig van de de acaciaboom die veel te vinden zijn in de natuur in Australië en Noord- en Zuid-Amerika. In Europa wordt ze geteeld op plantages. In totaal zijn er zo’n 1000 verschillende acacia soorten.

Zware kwaliteit acacia eettafel

De acacia eettafels prachtige industriële tafel die in eigenlijk ieder interieur passen. Het acaciahout gaat lang mee, heeft een mooie uitstraling en is zeer duurzaam. Dit maakt het ideaal voor acaciahout tafels. Dat maakt het hout zeer geschikt voor het maken van salontafels van acaciahout, maar ook aan grotere tafels, zoals bartafels of acacia eettafels. Acaciahout heeft een fraaie en natuurlijk ogende boomstamkant, waardoor het hout vaak gebruikt wordt voor de zogenaamde boomstamtafels. De combinatie van het acacia houten blad en het frame geven de tafel een stoer en trendy karakter!

Voordelen van acaciahouten eettafel

Met een acacia eettafel kiest u voor een robuuste eettafel met een mooi uiterlijk die tegen een stootje kan. De voordelen van acacia hout zijn: 

  • Hardhout
  • Gaat lang mee
  • Moderne uitstraling
  • Acaciahout werkt bijna niet
  • Zeer opvallende houttekening

Onderhoud van uw acacia tafel

De acacia eettafel is makkelijk af te nemen met een vochtig doek met lauw/warm water. Bij gebruik van hete voorwerpen, zoals pannen en kopjes adviseren we u om onderzetters te gebruiken. Om het hout zolang mogelijk mooi te houden elke half jaar een behandeling met meubelolie wenselijk.

Online uw acacia eettafel kopen

U kunt uw acacia eettafel eenvoudig bestellen in de webshop van Nieuwemeubels.com. Of kom langs in onze showroom in Tiel voor het kopen van uw eetkamertafel. Voor meer informatie over onze meubels en accessoires, of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met 085 – 000 37 98. Of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com