Categorieën

Merk

Kleur

Ronde salontafel

Eindeloze mogelijkheden met een ronde salontafel

U ziet het niet vaak, maar een ronde salontafel kan in het juiste interieur een ontzettend mooie aanvulling zijn op uw woonkamer en zithoek. Kies eens voor wat anders en ga voor een salontafel die rond is! Vierkante salontafels zijn dan wel de populaire keuze, maar een ronde salontafel biedt tal van voordelen die een vierkante salontafel niet heeft. Zo is een salontafel met een ronde vorm veelzijdig en kan het op veel manieren worden gebruikt. Lees meer over de ronde salontafels van Nieuwemeubels.com of bestel uw salontafel direct in de webshop!

 

Salontafel rond online bestellen

Ronde vormen zijn helemaal terug. Dit komt doordat de interieurmode de afgelopen jaren veel aandacht heeft besteed aan vierkante, strakke elementen. Dit zorgt er soms voor dat een ruimte er erg streng en niet-uitnodigend uitziet. Een ronde salontafel maakt uw woonkamer in één klap een stuk gezelliger. Het voegt een speels element toe dat kan worden gecombineerd met allerlei andere meubels en vormen. Ga bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling en kies voor meer organische vormen, naast uw ronde salontafel. Of ga voor een combinatie tussen een salontafel die rond is en een bank die juist rechte hoeken heeft.

 

Salontafel rond kopen: waarop letten?

Er zijn een aantal verschillen tussen een vierkante, rechthoekige of ronde salontafel. Zo is een salontafel die rond van vorm is vaak kleiner in vergelijking met een vierkante salontafel die een even grote diameter heeft. Dit komt natuurlijk omdat de hoeken ontbreken. Zo houdt u minder oppervlak over. Dit kan echter ook een voordeel zijn. Zo zijn mensen snel geneigd een te grote salontafel te kopen en onderschatten ze de ruimte die tussen de bank en de al dan niet ronde salontafel moet zitten. Met een salontafel die rond is, heeft u meer bewegingsruimte rond de tafel.

 

Meerdere ronde salontafels bestellen

Beschikt u over weinig ruimte, maar vindt u een ronde salontafel toch te klein? Bekijk dan eens de mogelijkheid om meerdere salontafels die rond zijn aan te schaffen. Zo bestaan er bijvoorbeeld modellen die in elkaar kunnen schuiven. Uw ronde salontafel bestelt u eenvoudig in de webshop van Nieuwemeubels.com. Vragen? Dan kunt u ons op werkdagen bereiken via 06 11 24 83 70. Of stuur een e-mail naar mailto:info@nieuwemeubels.com>info@nieuwemeubels.com. We voorzien u graag van een prachtige ronde salontafel uit onze collectie!