• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Hoe hoog hang je een hanglamp boven een eettafel ?

Maak uw interieur af

Mooie verlichting zorgt ervoor dat uw interieur helemaal af komt. Schaf een stijlvolle hanglamp aan om net dat beetje extra detail aan uw woon- of eetkamer toe te voegen. Na de aankoop van uw prachtige eettafel moet u nog voor goede verlichting zorgen. Met welk type lamp gaat u dit doen? Kies voor een of meerdere leuke hanglampen van NieuweMeubels.com. In dit blog vertellen u meer over hanglampen boven eettafels.

Functie van de lamp

Heeft u voorkeur voor een warm en sfeervolle licht in de woon- of eetkamer of gaat uw voorkeur uit naar wit licht, wat handiger is voor in de eetkamer? Wanneer u een combinatie van warm én wit licht wilt, dan moet u op zoek gaan naar een dimbare lamp. Via de dimmer kunt u de intensiteit en kleur van de verlichting veranderen. Zo verandert u de sfeer snel van licht en koel naar gezellig en warm.

Aandacht naar de lamp

NieuweMeubels.com geeft u graag als tip mee dat u niet voor een te zware lamp moet kiezen. De zware lamp trekt gelijk alle aandacht, waardoor de rest van uw interieur wegvalt. Uw nieuwe lamp mag echt wel een mooie eyecatcher zijn, maar u moet hier wel elke dag naar kijken. Kies dus een of meerdere hanglampen die niet teveel opvallen, maar wel een leuk detail aan uw interieur geven.

Hoogte van de hanglamp

De hoogte van de hanglamp is ook belangrijk, u wilt immers niet elke keer uw hoofd aan de lamp stoten wanneer u aan de eettafel gaat zitten. Een te lage lamp zorgt voor verschillende ongenoegens. Een te hoge lamp geeft niet genoeg licht, wat wel de functie van de lamp zou moeten zijn. Maar wat is dan wel de juiste hoogte? Afhankelijk van de hoogte van uw tafel, hangt u de lamp over het algemeen tussen de 60 en 70 centimeter boven de eettafel.

Meer weten over mooie hanglampen?

Heeft u een mooie hanglamp op het oog? Kijk dan snel of hij goed bij uw nieuwe eettafel past. Bent u er nog niet over uit welke hanglamp goed bij uw interieur past? Dan kunt u altijd deze showroom op afspraak bezoeken. Of kijk op onze webshop. NieuweMeubels.com biedt de mooiste verlichting, tafels en diverse meubels aan.

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found