Categorieën

Merk

Kleur

Open vakkenkast

De kast die overal in huis of kantoor past

Bij Nieuwemeubels.com vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis een unieke en stijlvolle uitstraling te geven. Zo ook een zwarte open vakkenkast. Dit is een prachtige kast om een kamer mee in te richten, zonder dat ie veel ruimte inneemt. Daarnaast is een open vakkenkast ideaal voor het opbergen van boeken, magazines, dvd’s, cadeaus, serviesgoed en nog veel meer. Een mooie en decoratieve open vakkenkast is onmisbaar in een stijlvol interieur. Van kantoor tot woonkamer en zelfs in de keuken; in elke ruimte in huis of op kantoor komt een deze kast van pas. Of gebruik de open kast als een een open rek of als een sfeervolle en efficiënte roomdivider. Bent u benieuwd naar deze kast? U bestelt hem eenvoudig online in onze webshop, of kom langs in onze showroom om de open vakkenkast eerst goed te bekijken.

Open vakkenkast inrichten naar eigen smaak

De zwarte open vakkenkast van mangohout geeft u de mogelijkheid om iets van uzelf tentoon te stellen in huis of op kantoor. In een open vakkenkast kunt u bijvoorbeeld serviesgoed, spelletjes of boeken opbergen. Zo kunt u er een open boekenkast van maken. De opties in deze kast zijn haast eindeloos. Voor een persoonlijke touch kunt u er fotolijsten in zetten, waarmee u de kast een unieke aanblik geeft. Ook prachtig in deze zwarte op vakkenkast zijn groene elementen die u met mooie kamerplanten kunt maken.

Kleine aanpassingen voor nieuwe look

Het handige en leuke aan een open kast is dat door een paar kleine aanpassingen te maken de kast een compleet andere look krijgt. En de kast is uiteraard zeer gemakkelijk schoon te maken en te houden met een stofdoekje of een plumeau. Met een open vakkenkast in het zwart kunt echt een statement maken aan uw interieur.

Open vakkenkast kopen?

Bent u ook op zoek naar een mooie open vakkenkast voor uw woning of kantoor? Kom dan kijken in onze showroom aan de Waterstraat 99, 4001 AN in Tiel. Uiteraard kunt u deze houten open vakkenkast ook kopen in de webshop van Nieuwemeubels.com.

Neem contact op met NieuweMeubels.com

Wilt u meer weten over de zwarte open vakkenkast van mangohout? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 11 24 83 70 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.