• WINTERKORTING: 10% korting op alles!!! Kortingscode WINT2024
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Orders vanaf €500,- worden kosteloos voor u gemonteerd

Over ons

Zie onderstaande link voor mijn gepersonaliseerde blog:

https://www.nieuwemeubels.com/blogs/blog/even-voorstellen/

Nieuwe Meubels.com

Wij zijn een Meubel webshop gespecialiseerd in de verkoop, verwerking en levering hiervan.

Inmiddels hebben we 20 jaar ervaring in de meubelbranche, van meubellevering bij particuliere klanten thuis tot het logistieke proces. Wat we in deze jaren bij meerdere webshops – meubelbedrijven hebben gezien is dat het verkopen van de meubels prioriteit heeft, maar als de meubels eenmaal zijn verkocht, de levering of de afhandeling te wensen overlaat.

NieuweMeubels.com wilt dit anders gaan doen, wij willen van begin tot het eind een persoonlijk contact met de klant, vanaf de bestelling nemen wij telefonisch contact met u op omtrent de levering en nemen we voor de rest ook al uw zorgen uit handen. Orders vanaf €500,- worden geheel kosteloos bij u thuis geleverd en ook nog eens kosteloos gemonteerd. Voor orders onder de €500,- vragen we een kleine bijdrage van €35,-.

We zijn continue op zoek naar meubels welke wij aan kunnen bieden in onze webshop. We beoordelen de kwaliteit, de leveringstermijn vanaf de fabrikant en de prijs. Wij willen u namelijk een juiste prijs – kwaliteit verhouding kunnen leveren. Als wij u deze niet kunnen leveren, zijn de meubels niet geschikt voor onze website.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over onze website, dan staan we open voor zowel positieve als negatieve feedback. Deze feedback kan dan worden doorgegeven via ons contactformulier, of via een email naar info@nieuwemeubels.com.

Met vriendelijke groet,

Team NieuweMeubels.com

Webwinkelkeurmerk
Not found