• WINTERKORTING: 10% korting op alles!!! Kortingscode WINT2024
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Orders vanaf €500,- worden kosteloos voor u gemonteerd

Disclaimer

Tot standkoming

De informatie op www.NieuweMeubels.com komt tot stand onder verantwoordelijkheid van NieuweMeubels.com. De uitvoering van en het onderhoudt aan www.NieuweMeubels.com wordt gedaan door NieuweMeubels.com. NieuweMeubels.com besteedt in uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van NieuweMeubels.com

 

Aansprakelijkheid

Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. NieuweMeubels.com kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.NieuweMeubels.com

 

Links

Het is mogelijk dat via de internetsite van www.NieuweMeubels.com toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. NieuweMeubels.com kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op www.NieuweMeubels.com, waaronder mede begrepen maar niet beperkt tot de materialen, foto’s, illustraties, namen, logo’s, merken en andere onderscheidingstekens behoren toe aan NieuweMeubels.com, haar klanten of eventuele licentiegevers.
Het beschikbaar stellen van deze informatie houdt geen licentie in voor het verveelvoudigen en/of verspreiden van deze informatie. Dergelijke handelingen zijn niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van NieuweMeubels.com, haar klanten of de betreffende derde, behoudens ingeval van wettelijk toelaatbare handelingen zoals het printen en downloaden van informatie op deze website voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Webwinkelkeurmerk
Not found