• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Nieuwemeubels.com levert ook op Texel

NieuweMeubels.com levert ook rechtstreeks op Texel, zonder tussenkomst van een logistieke partij. De meeste (meubel) bedrijven waar orders worden geplaatst voor Texel, leveren de goederen in Den Helder bij een logistieke partij. Wij van NieuweMeubels.com hebben service hoog in het vaandel staan en leveren daarom ook alles zelf bij de klant thuis, zelfs op Texel. Normaliter leveren we de orders op Texel vroeg in de ochtend, na het nemen van de eerste pont vanuit Den Helder.

Service

Omdat we alles zelf leveren kunnen we de service en kwaliteit van onze leveringen en meubels garanderen. Ook kunt u bij levering afrekenen en mocht er onverhoopt iets mis zijn met de levering, dan lossen we het direct voor u op. Zonder tussenkomst van een derde partij (logistiek dienstverlener) gaat dit een stuk vlotter.

Interesse?

Geïnteresseerd in onze NieuweMeubels? Klik dan op onderstaande afbeelding om ons totale aanbod te bekijken. Op Texel gelden dezelfde levertermijnen als op het vaste land, dus normaliter uiterlijk binnen twee weken heeft u uw meubels gemonteerd en al bij u thuis staan.

nieuwemeubels.com levert ook op Texel

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found