• BLACKFRIDAY ACTIE: 10% korting op gehele collectie met de kortingscode BFRIDAY !!
  • Nu met nieuwe woonwinkel in Tiel!! Dus kom gerust eens langs!
  • Nu met de kortingscode 10LAMP krijgt u 10% korting op ALLE verlichting!!

Verzenden en retourneren

Bij ons geen verzend- en montagekosten

Bij NieuweMeubels.com betaald u in geheel Nederland en België bij orders boven de €50,- geen leverkosten. Omdat wij het zo overzichtelijk mogelijk voor u willen houden, hebben we geen verborgen kosten bij ons in de webshop.

Bij ieder meubel hebben wij een “Te verwachten levertijd” vermeld staan. Na een bestelling bij NieuweMeubels.com ontvangt u twee dagen voor levering bericht wanneer we uw NieuweMeubels bij u thuis komen leveren. Ook ontvangt u op de dag van levering 15 minuten voor de levering een SMS dat de chauffeur onderweg is. Bij eventuele meubels die gemonteerd moeten worden kan dit soms wat langer duren dan bij bijvoorbeeld één stoel. Ook is het afhankelijk van de routes die we iedere week rijden. Omdat we geen leverkosten berekenen proberen we de route zo economisch mogelijk te plannen.

Bezichtiging aan huis / retourneren

Mocht u twijfelen over een product bij ons in de webshop en het nog niet helemaal zeker weten of het iets is voor bij u thuis? Dan kunt u het product gewoon bestellen en “Op rekening betalen” aanvinken. Dit houdt in dat u bij levering af kunt rekenen, maar mocht het meubel toch tegenvallen of niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het meubel kosteloos weer retour geven aan de bezorger en hoeft u niets af te rekenen.

Dat noemen we service van het huis. Geheel kosteloos.

Retouren binnen 14 dagen na levering

Mocht het nieuwe meubel wel bevallen maar uiteindelijk bent u onverhoopt toch niet tevreden met uw aankoop, dan heeft u een wettelijke 14 dagen herroepingsrecht op uw bestelling. Let op; dit betreffen zicht retouren. Dit houdt in dat de NieuweMeubels nog in perfecte staat moeten zijn zonder gebruikerssporen. Mocht u een order van bijvoorbeeld 4 eetkamerstoelen retour willen sturen, dan dienen alle vier de stoelen ongebruikt te zijn. Bij één kleine beschadiging op één van de stoelen zullen we de gehele retour afwijzen.

Als u een meubel om welke reden dan ook weer wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen om een afhaalopdracht in te plannen. Ook deze afspraak plannen we dan weer samen met u in en is afhankelijk van de routes die we rijden. Aangezien we alle NieuweMeubels bij levering monteren en u de meubels bij levering al kunt beoordelen, zijn we genoodzaakt €50,- retour- transportkosten in rekening te brengen. Dit is niet het geval bij leveringen die bij levering gelijk retour worden gegeven aan de chauffeur, dan worden er geen retourkosten berekend.

Omdat wij al het transport in eigen beheer hebben, zijn we hier erg flexibel in. Ook reduceren we hiermee de kans op transportschades en hebben we nog eens persoonlijk contact met de klanten die bij ons in de webshop bestellen.

Geen montagekosten

Zoals eerder vermeld, monteren we ook alle meubels voor u en is dit geheel kosteloos. Gemonteerde meubels die eenvoudig te transporteren zijn (zoals bijv. TV-Meubel en Salontafels) monteren we bij ons in de werkplaats. Grote meubels (zoals dressoirs en eetkamertafels) worden bij u thuis gemonteerd. Ook zullen we het verpakkingsmateriaal weer kosteloos mee retour nemen.

 

Wij verwachten met deze service een gewenste dienst te verlenen voor onze klanten op NieuweMeubels.com.

Met vriendelijke groet,

Webwinkelkeurmerk