• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Verzenden en retourneren

Beleid omtrent verzend- en montagekosten

Bij NieuweMeubels.com betaald u in geheel Nederland en België bij orders boven de €50,- geen leverkosten. Omdat wij het zo overzichtelijk mogelijk voor u willen houden, hebben we geen verborgen kosten bij ons in de webshop.

Bij ieder meubel hebben wij een “Te verwachten levertijd” vermeld staan. Hier proberem we zoveel mogelijk aan te voldoen, echter hebben wij soms ook te maken met onvoorziene omstandigheden zoals voorraadverschillen in ons magazijn of bij de leverancier.

Retouren binnen 14 dagen na levering

Mocht het nieuwe meubel wel bevallen maar uiteindelijk bent u onverhoopt toch niet tevreden met uw aankoop, dan heeft u een wettelijke 14 dagen herroepingsrecht op uw bestelling. Let op; dit betreffen zicht retouren. Dit houdt in dat de NieuweMeubels nog in perfecte staat moeten zijn zonder gebruikerssporen. Mocht u een order van bijvoorbeeld 4 eetkamerstoelen retour willen sturen, dan dienen alle vier de stoelen ongebruikt te zijn. Bij één kleine beschadiging op één van de stoelen zullen we de gehele retour afwijzen.

Retourneren meubelleveringen

Als u een meubel om welke reden dan ook weer wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen om een afhaalopdracht in te plannen. Ook deze afspraak plannen we dan weer samen met u in en is afhankelijk van de routes die we rijden. Aangezien we alle NieuweMeubels bij levering monteren en u de meubels bij levering al kunt beoordelen, zijn we genoodzaakt €50,- retour- transportkosten in rekening te brengen. Dit is niet het geval bij leveringen die bij levering gelijk retour worden gegeven aan de chauffeur, dan worden er geen retourkosten berekend.

Retourneren PostNL leveringen

Voor orders die zijn verstuurd via PostNL en geretourneerd worden, zullen de retourkosten voor rekening van de klant zijn. Bij ontvangst van de geretourneerde producten, zal het aankoopbedrag van de producten volledig gecrediteerd worden. Echter zullen de reeds betaalde verzendkosten (a standaard €6,50) niet worden gecrediteerd.

Geen montagekosten

Bij meubelleveringen met een totaal orderbedrag van €500,- hanteren we geen montage- en / of bezorgkosten. Voor orders onder de €500,- hanteren we €35,- montagekosten.

 

Wij verwachten met deze service een gewenste dienst te verlenen voor onze klanten op NieuweMeubels.com.

Met vriendelijke groet,

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found