• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Even voorstellen

Voorstellen

Mijn naam is Huib Jansen, 34 jaar oud en kom uit Tiel (hoofdstad van de Betuwe ;-)). Ondertussen al bijna twee jaar getrouwd en vader van twee kinderen.

Inmiddels ben ik drie maanden eigenaar van de webshop www.Nieuwemeubels.com, deze website heeft vooralsnog een hogere vlucht genomen dan ik in eerste instantie heb durven dromen.

Hoe het begon

Sinds mijn 16de ben ik reeds werkzaam in de meubelbranche, eerst als bijrijder en later als vrachtwagenchauffeur leverde ik samen met collega’s meubels bij particuliere klanten. Dit was destijds voor grote gerenommeerde meubelzaken.

Na 7 jaar heb ik de stap gemaakt naar een andere kant van de meubelbranche, namelijk naar de meer zakelijke kant in de logistieke sector. Hier was ik verantwoordelijk voor de logistiek van meubelproducent naar winkel. Iedere dag er voor zorgen dat alle vrachtwagens werden gelost vanaf de meubelproducent en weer werden geladen om bij de meubelwinkels te laten leveren, hier heb ik destijds al aardig wat contacten op gedaan in de meubelsector.

Na hier aardig wat ervaring op te hebben gedaan heb ik de stap gemaakt om als ZZP’er voor mezelf te gaan beginnen. Dit is voornamelijk in de backoffice, zoals klantencontact, productieplanningen maken en de administratie, maar soms zelfs bijspringen in de productie als dit nodig is.

Corona

Maar toen kwam de Coronacrisis, alles was ineens onzeker en zoals bekend; voornamelijk voor de ZZP’ers. Bij mijn grootste opdrachtgever, waar we veel export naar Duitsland en Engeland verzorgen viel aardig wat werk weg en dus had ik de vraag; wat nu?

Ik kon twee dingen doen; in onzekerheid afwachten hoe deze crisis zich ontwikkelde of andere oplossingen zoeken door al mijn ervaringen te bundelen en zelf iets te gaan ondernemen. Zoals jullie misschien al kunnen raden; het werd het tweede :-). Ik ben meubelleveranciers gaan contacten of ik bij hen in kon kopen en ben begonnen met het maken van een webshop.

Binnen twee weken was de webshop klaar en waren de eerste bestellingen bij de leveranciers geplaatst. Op 24 april was het eerste “juichmomentje”, de eerste bestelling was geplaatst en zelfs al betaald via Ideal!! Op 29 april waren er inmiddels 10 orders besteld en kon ik mijn eerste rit gaan plannen!! Hier zouden er nog veel van volgen!

↓ Voorraadruimte van de eerste twee maanden (12 m2)

Showroom

Omdat het allemaal beter liep dan ik verwacht had, ben ik op zoek gegaan naar een grotere ruimte voor opslag en showroom. Deze heb ik inmiddels gevonden en is nu “in verbouwing”. Dit betreft een ruimte van circa 500 m2 waar opslag en showroom gecombineerd gaan worden. De verwachting is dat deze showroom vanaf medio Augustus geopend zal worden, hier houd ik jullie uiteraard van op de hoogte!!

↓ Hier moet uiteindelijk de showroom en opslagruimte gaan komen (500 m2)

Inmiddels wordt het netwerk van NieuweMeubels.com ook aardig uitgebreid, met name door op zoek gaan naar personen die actief zijn op de socials (Instagram, Facebook etc.) en daar samenwerkingen mee aan te gaan.

Inmiddels lopen er al een aantal samenwerkingen en een paar daarvan zullen ook eens per twee weken een blog schrijven over onze service en / of producten.

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het lezen van deze blog en misschien kom ik nog eens bij u langs voor het leveren van uw NieuweMeubels.

Oh ja, een reactie onderaan deze pagina wordt zeer op prijs gesteld.

Huib Jansen

Eigenaar

A Morsestraat 37A – 4004 JP – Tiel

T 06 – 11 24 83 70

E info@nieuwemeubels.nl

  

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found