Categorieën

Kleur

Dressoir zwart hout

Sfeervol en functioneel opbergen

Een dressoir zwart hout mag in een moderne woning niet ontbreken. Deze lage kast geeft u extra opslagruimte in huis. En natuurlijk is het dressoir als kast een sfeervolle en efficiënte aanvulling op uw interieur. Bovenop het zwart hout of zwart metaal dressoir kunt u allerlei spulletjes zetten en ook in het dressoir kunt u een en ander handig opbergen. Bekijk het aanbod dressoirs van NieuweMeubels.com op onze website of kom langs in onze winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel en maak uw keuze over welk dressoir u wilt kopen.

Waarom een dressoir kopen?
Een dressoir is een vaak brede kast met lades of deuren. De kast biedt u veel extra ruimte in huis. U kunt er veel in opbergen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan servies en pannen. Maar ook spelletjes en boeken kunt u erin kwijt. Wist u dat een dressoir bij veel mensen ook wel in een slaapkamer wordt geplaatst? Dan wordt het dressoir gebruikt voor het bewaren van beddengoed en handdoeken.

Dressoir zwart hout

De dressoir zwart wordt veel gekozen in combinatie met hout. Hout is licht van gewicht en toch ook zeer sterk. Daarnaast is een dressoir met hout en zwart tijdloos en geeft het veel sfeer. U raakt er niet op uitgekeken. Door de uitstekende kwaliteit en de uitstraling van een dressoir in zwart en hout hoeft u niet snel op zoek naar een nieuw dressoir.

Dressoir hout zwart metaal

Ook vindt u bij ons een dressoir in hout en zwart metaal. Zo hebben wij bijvoorbeeld een fraaie open vakken dressoir van de HSM Collection waarin u vele accessoires in kunt tentoonstellen. Het dressoir heeft een speelse indeling en strakke lijnen. Het dressoir is gemaakt van zwart metaal en heeft legplanken van mangohout. Dit mangohout heeft een bijpassende zwarte afwerking. Het past daarom perfect in een industrieel interieur. Uiteraard hebben wij een ruim aanbod dressoirs in hout en zwart metaal. Kijk gerust rond en ontdek het dressoir dat bij u past.

Dressoir zwart hout en/of metaal bestellen

U kunt een dressoir zwart hout en zwart metaal eenvoudig bestellen in onze webshop. U kunt ook langskomen in onze winkel om uw dressoir te kopen. U vindt de winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 085 000 37 98 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.