Categorieën

6 persoons eettafels

6 persoons eettafel kopen bij NieuweMeubels.com

Zoekt u een 6 persoons eettafel voor uw woning? Bij NieuweMeubels.com kunt u verschillende eetkamertafels voor 6 personen online bestellen. In onze online shop kunt u ons aanbod bekijken, maar hiervoor kunt u ook op afspraak langskomen in onze showroom. Wij bieden u een variatie aan uitstralingen, kleuren en behandelingen eettafels. U vindt bij ons ongetwijfeld een 6 persoons eettafel die aan uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem gerust een kijkje in onze online shop of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom om een eetkamertafel voor 6 personen uit te zoeken.

Eettafel voor 6 personen in diverse stijlen

Iedere woning heeft een andere interieurstijl. Daarom verkopen wij verschillende eettafels voor 6 personen. U kunt bij ons terecht voor een vierkante, rechthoekige, ronde of ovale 6 persoons eettafel. Met een tafelblad van betonlook, teak, eiken, mango fineer, acacia of een toplaag van eiken. Het onderstel van de eetkamertafel voor 6 personen leveren wij naar keuze. Wilt u graag een houten onderstel? Of liever een stalen kokerprofiel of een plaatstaal onderstel? U bepaalt! Zo vindt u eenvoudig een eettafel voor 8 personen die bij uw interieur past.

Industriële eettafel voor 6 personen

Voor verschillende woonstijlen hebben wij een passende 6 persoons eettafel. Heeft uw woning bijvoorbeeld een industriële of moderne woonstijl? Dan vindt u hij bij ons een aantal mooie industriële eettafels voor. Industriële eettafels zijn erg populair op het moment. Dat komt door het stevige en geleefde uiterlijk van deze eetkamertafel voor 6 personen. De eettafel komt aan zijn uiterlijk door de robuuste materialen waarvan de tafel gemaakt is, zoals plaatstaal of betonlook.

Stel zelf uw eetkamertafel voor 6 personen samen

Met de vele mogelijkheden die wij bieden, willen we het mogelijk maken dat iedereen bij ons een 6 persoons eettafel kan vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Mocht u toch de perfecte eetkamertafel voor 6 personen niet bij ons kunnen vinden? Dan bieden wij u de optie om uw eettafel zelf samen te stellen. Zowel de tafelbladen als de onderstellen zijn op maat te maken. Geef ons door wat uw wensen voor een 6 persoons eettafel zijn en wij gaan voor u aan de slag.

Contact opnemen met NieuweMeubels.com

Een 6 persoons eettafel kunt u eenvoudig via onze online webshop bestellen. Wilt u de eettafel voor 6 personen liever eerst met eigen ogen bekijken voordat u deze gaat kopen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Bel naar 06 11 24 83 70 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com. Heeft u vragen? Of wilt u graag meer weten over onze eetkamertafels? Neem ook dan gerust contact op.