• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Een nieuwe look voor onze eethoek

Een nieuwe look voor onze eethoek

Verander kriebels.. je kent het vast wel. Of nouja, ík ken het wel. Ik ben namelijk gék op veranderen! Meestal verander ik veel met de accessoires, iets anders aan de muur of een plant die weer eens een ander plekje krijgt. Het komt regelmatig voor, meestal kost het veranderen ook niet erg veel geld, want vaak gebruik ik ook spulletjes die ik al heb. Ik wissel meestal met accessoires die bijvoorbeeld nog op zolder liggen. Zo krijg je toch een andere look, zonder dat je er veel geld aan kwijt bent.

Maar nu wilde ik al een tijdje onze eethoek een make-over geven. Wij hebben namelijk 6 eetkamer stoelen, die wij nog steeds erg mooi vinden. Maar helaas heeft onze kat zich hier goed op uitgeleefd toen zij nog een kitten was en dit is dus helaas ook goed terug te zien… 3 van de 6 stoelen zijn helaas niet meer zo netjes. En dat begint na verloop van tijd toch wel een irritatiepuntje te vormen.

Tot ik in contact kwam met Huib van nieuwemeubels.com. Hij runt een meubel bedrijf dat nog maar ongeveer 3 maanden online staat. Zelf is hij al een kleine 20 jaar actief in de ‘meubelwereld’ en sinds 2,5 jaar verhuurd hij zich als zzp’er voor de backoffice. Toen de corona om de hoek kwam kijken werd zijn werk rustiger en heeft hij de stap gemaakt om naast het werk als zzp’er iets voor zichzelf te beginnen. En zo werd nieuwemeubels.com geboren!

In deze webshop vindt je o.a. een mooi assortiment salontafels, eettafels, eetkamerstoelen en tafelbanken. De prijzen van de producten zijn ook nog erg schappelijk.

Ik koos een toffe eetkamerbank uit om 3 van onze eetkamer stoelen te vervangen. Het werd eetkamer bank ‘Louis’. Deze eetkamerbank is uitgevoerd in wax PU. Dit betekent dat de bank een oneffen lederlook heeft. De bank is zwart/grijs en dit model is in zowel 150 cm als 180 cm verkrijgbaar. Ik koos voor de 180 cm aangezien wij een eettafel van 230 cm hebben. Bij deze bank heeft nieuwemeubels ook bijpassende stoelen, dus dan heb je gelijk een toffe set! De stoelen vind je hier.

De bank werd mooi op tijd en als bouwpakket bezorgd, deze werd ook netjes in elkaar gezet door de Huib.

En jeetje, ik ben me er toch een potje blij mee! De bank heeft een mooie stoere uitstraling en past perfect in ons industriële interieur. Ondanks dat het niet eens zo’n grote aanpassing is, heeft onze eethoek toch een hele andere look door de bank gekregen. Precies waar ik op hoopte!

Mocht je dus opzoek zijn naar nieuwe meubels, neem dan zeker even een kijkje op deze website!

Mocht je nou ook deze toffe eetkamer bank willen, of misschien wel alleen de bijpassende stoelen of de hele set? Op de stoelen en de eetkamerbank mag ik je 20% korting geven met de code ‘shannen20%’ (Code is geldig t/m 31 augustus 2020!)

(De bank die ik heb van 180cm is weer leverbaar vanaf augustus en nu als pre-order te bestellen en de 150cm is op voorraad)

Wat vinden jullie van het eindresultaat? Leuk als je een reactie achter laat!

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found