Categorieën

Kleur

Mangohout eettafel ovaal kopen

Bent u op zoek naar een mango eettafel? Bij NieuweMeubels.com bestelt u een eettafel van mangohout eenvoudig en snel online. Bij ons vindt u een groot aanbod diverse eettafels van mangohout. We hebben voor u diverse uitstralingen, kleuren, behandelingen en vormen. Wilt u bijvoorbeeld een mangohout ovaal eettafel hebben? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze ovale mangohout eettafels? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop of maak een afspraak om een mango eettafel in onze showroom te komen bewonderen.

Eettafel mango in diverse stijlen

U vindt bij ons verschillende soorten eettafels van mangohout. U vindt bij ons bijvoorbeeld een mango eettafel vierkant, rond, ovaal of rechthoekig. U krijgt er van ons altijd een onderstel naar keuze bij. U kiest dus helemaal zelf voor een houten onderstel, een stalen kokerprofiel of een plaatstaal onderstel. Of u nu een mango eettafel ovaal of rond wilt hebben, bij ons zijn de mogelijkheden enorm. U vindt dan ook ongetwijfeld een eettafel van mangohout die bij uw voorkeur en uw interieur past.

Het fijne van mangohout

Mangohout komt van de mangoboom en dit hout is een hardhoutsoort. Dat betekent dat het een hoge dichtheid heeft en dat het bijzonder sterk is. Hierdoor is een mango eettafel altijd erg sterk en slijtvast. Zo zult u in uw mango eettafel dus niet snel krassen krijgen. Ook rot het hout nooit. Tot slot heeft mangohout een prachtige natuurlijk uitstraling. Of u nu voor vierkant of ovaal als vorm gaat, met een mango eettafel haalt u stijl en kwaliteit in huis.

Stel zelf uw eettafel van mangohout samen

Met de vele mogelijkheden die we u bieden, is het vinden van een eettafel van mangohout die compleet voldoet aan uw wensen erg makkelijk. Zit uw ideale mango eettafel er toch niet tussen? Dan krijgt u bij ons de mogelijkheid om zelf uw eettafel van mangohout samen te stellen. We bieden maatwerk voor zowel het tafelblad als het onderstel. Voor het onderstel zijn verschillende mogelijkheden en voor het tafelblad zijn diverse opties voor de grootte en de vorm. Van ovaal tot vierkant: het kan allemaal!

Neem contact op met NieuweMeubels.com

Wilt u een ovale mango eettafel bij ons kopen? Deze kunt u eenvoudig online bestellen via onze online shop. Maar u kunt ook op afspraak langskomen in onze showroom. Wilt u meer informatie over onze eettafels van mangohout of over het samenstellen van een mango eettafel? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 11 24 83 70 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.