Categorieën

Groene fauteuil

Groene fauteuil voor elke woonstijl en budget

Zoekt u een fauteuil in groen voor de zithoek in uw woonkamer of voor comfort in een andere kamer? Bij Nieuwemeubels.com vindt u een uitgebreide collectie groene fauteuils in diverse afmetingen, materialen en tinten groen. Bekijk uw groene fauteuil in onze webshop of kom langs in onze winkel in Tiel voor advies en inspiratie. Kom het heerlijke zitcomfort van onze fauteuil in groen ervaren!

Wooncomfort met een fauteuil in groen

Een goede en comfortabele groene fauteuil staat garant voor heerlijk ontspannen met een goed boek, een spannende film of gezellig ontspannen bijkletsen met vrienden, familie of de buren. Lekker relaxen doet u in de fauteuils van NieuweMeubels.com.

Ruim assortiment fauteuils

We hebben een ruim assortiment moderne en klassieke fauteuils van diverse merken in verschillende modellen, in vele kleuren en in diverse typen comfort. Bij het kiezen voor uw favoriete fauteuil uit ons ruime aanbod is uiteraard niet alleen het comfort belangrijk; de fauteuil moet natuurlijk ook mooi zijn en in de juiste kleur zijn uitgevoerd. U vindt bij ons dus ook uw fauteuil in uw favoriete kleur groen voor een prominente plek in uw woonkamer! U kunt uw groene fauteuil van NieuweMeubels.com rustig uitzoeken in onze webshop en eenvoudig online bestellen.

Velvet fauteuil groen

Velvet bekleding wordt voor veel interieurartikelen gebruikt. Zo is er uiteraard ook een velvet fauteuil in groen. Velvet bekleding voor een fauteuil geeft het zitmeubel een luxe en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is velvet groen voor de fauteuil een heerlijk zachte bekleding. Dat maakt ontspannen in de groene velvet fauteuil nóg aantrekkelijker! Een velvet fauteuil staat zeer goed in bijvoorbeeld een klassiek interieur, maar ook in een industriële woonstijl komt de groene velvet fauteuil zeer goed voor de dag dankzij de mooie balans tussen staal en hout.

Vele tinten groen voor uw fauteuil

Er zijn natuurlijk vele tinten groen te koop voor een groene fauteuil. Welke kleur groen past het best bij u? Is dat donkergroen, mintgroen of legergroen? Welke tint groen voor een fauteuil u ook mooi vindt, bij Nieuwmeubels.com vindt u een uitgekiende collectie groene fauteuils.

Bekleding en onderstel van uw fauteuil in groen

Als u een groene fauteuil bij NieuweMeubels.com wilt bestellen, kunt u zelf kiezen voor de afwerking in de soort stof en kleuren en het onderstel. Kiest u voor en afwerking in stof of in velours/velvet? En welk onderstel kiest u daarbij? Is dat hout, staal-kokerprofiel of staal-plaatstaal? We horen graag wat uw wensen zijn.

Fauteuil in groen online bestellen of kopen in de winkel

Een groene fauteuil kopen doet u natuurlijk bij NieuweMeubels.com. Dat kan online in onze webshop of in onze winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze meubelcollectie? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 085 000 37 98 of per mail door een e-mail te sturen naar info@nieuwemeubels.com.