Categorieën

Kleur

Eetkamerbank velvet

Eetbank velvet online bestellen bij Nieuwemeubels.com

Een luxe uitstraling in uw woon- of eetkamer? Met een eetkamerbank velvet creëert u de juiste sfeer in elke kamer van uw huis! De eetkamerbank velvet is een echte musthave voor iedereen die de keuken, eetkamer of woonkamer een ander tintje wil geven. Een eetbank velvet bestelt u eenvoudig in onze webshop. Hier vindt u alles voor uw eetkamer, zoals de populaire eetkamerbank velvet!

Eetbank velvet combineren met uw interieur

Velvet is de Engelse naam voor fluweel, een geweven stof waarin de kettingdraden van zijde of katoen worden geweven en gesneden. Dit zorgt voor een heerlijk zacht resultaat, dat toch erg stevig is. Onze eetkamerbank velvet oogt luxe en is te combineren met alle soorten meubels in elke stijl. Denk bijvoorbeeld aan houten eetkamerstoelen of een eettafel met stalen poot. Alles staat mooi met onze eetbank velvet! Alle meubels die u nodig heeft, koopt u eenvoudig via onze webshop.

 

Huiselijk, warm en toch luxueus

De eetkamerbank velvet van Nieuwemeubels.com geeft direct een huiselijk gevoel, waar hij ook staat. Kies bijvoorbeeld een rustige kleur of een knallende tint voor uw eetbank velvet en bestel deze eenvoudig online. Vergeet de nieuwe eyecatcher niet in te spuiten met vlekkenspray voor een blijvend mooi en schoon resultaat. Zo creëert u met een eetbank velvet niet alleen een huiselijke, maar ook een luxe gevoel, elke keer weer!

 

Welke eetkamerbank velvet is geschikt?

Wilt u een bank kopen via Nieuwemeubels.com? Dan moet u natuurlijk weten welke bank bij uw interieur past! Heeft u voldoende ruimte? Kies dan voor een grotere eetbank velvet om een oogverblindend effect te creëren. Als u maar een kleine eetkamer heeft, is het fijn om een bank te kopen die minder ruimte in beslag neemt, maar toch het interieur afmaakt. Kies bijvoorbeeld voor een felle kleur bank en combineer deze met neutrale kleuren eromheen, zoals hout en steen.

 

Koop uw meubels bij Nieuwemeubels.com!

Heeft u gekozen voor een eetkamerbank velvet? Koop hem dan eenvoudig online bij Nieuwemeubels.com. De meeste modellen van de eetbank velvet hebben wij voor u op voorraad. Voor meer informatie over onze meubels en accessoires of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met 06 11 24 83 70. Of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com. Natuurlijk kunt u ook in onze showroom in Tiel langskomen om de eetkamerbank velvet te bekijken!