Categorieën

Tv meubel industrieel

Industrieel tv meubel kopen

Wilt u een industrieel tv meubel kopen? Bij Nieuwemeubels.com hebben wij een uitgebreide collectie tv-meubelen in verschillende stijlen en afmetingen. Groot, klein, hoog of laag, wij hebben precies wat u zoekt. Bekijk de opties voor een industrieel tv meubel op uw gemak in onze webshop of kom ze met eigen ogen bekijken in onze winkel in Tiel!

Industrieel tv meubel van hout en staal

De industriële woonstijl vindt zijn oorsprong in oude fabrieken. Het is een eigentijdse stijl, waarbij veel aandacht is voor het oude ambacht. Niet alles hoeft perfect te zijn, want het zijn juist de imperfecties die industriële meubels karakter geven en ze uniek maken. Een tv meubel in de stijl industrieel is vaak een tv meubel van hout en staal. Deze materialen zijn vaak ruw en onbewerkt, waardoor hun schoonheid volledig wordt benut. Ook zichtbare lasnaden, roestig metaal of zwart gespoten staal zijn populair.

Grote en kleine industriële tv meubels

Welk industrieel tv meubel u het beste kunt kopen of bestellen, is niet alleen afhankelijk van uw smaak, maar ook van de beschikbare ruimte. Voldoende loopruimte overhouden is niet alleen praktisch, maar ook een vereiste bij een industriële inrichting. Deze is vrij minimalistisch, waardoor meubels meer ruimte krijgen om bewonderd te worden. Een kleiner industrieel tv meubel komt dus misschien beter tot zijn recht bij u thuis dan een grotere. Dit betekent gelukkig niet dat uw keuze beperkt is, want bij Nieuwemeubels.com kunt u industriële meubels kopen en bestellen in alle soorten en maten. Hoog, smal, breed, laag, diep, ondiep; u vindt ze allemaal in onze uitgebreide collectie.

Industrieel tv meubel past bij vele woonstijlen

Een industrieel tv meubel past uiteraard perfect in een industriële woonkamer, maar hij past ook goed bij andere woonstijlen! De ruwe minimalistische uitstraling doet het namelijk ook uitstekend bij andere woonstijlen, zoals minimalisme, modern en Scandinavisch. Staal en hout zijn dan ook prachtige materialen die deze woonstijlen net even een edge geven waardoor een interieur meer pit krijgt.

Tv meubel industrieel online bestellen of kopen in de winkel

Voor een industrieel tv meubel gaat u natuurlijk naar NieuweMeubels.com. Dat kan online in onze webshop of door een bezoek te brengen aan onze winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze tv-meubelcollectie? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon 085 000 37 98 of per e-mail info@nieuwemeubels.com.