Categorieën

Fauteuils

Lekker relaxen in deze comfortabele fauteuils!

Een goede en comfortabele fauteuil staat garant voor heerlijk ontspannen met een goed boek, een spannende film of gezellig kletsen met vrienden, familie of buren. Lekker relaxen doet u in de fauteuils van NieuweMeubels.com. We hebben een ruim assortiment

Design fauteuils in vele materialen

Een goede en comfortabele fauteuil staat garant voor heerlijk ontspannen met een goed boek, een spannende film of gezellig kletsen met vrienden, familie of buren. Lekker relaxen doet u in de fauteuils van NieuweMeubels.com. We hebben een ruim assortiment moderne en klassieke fauteuils van diverse merken in verschillende modellen, in vele kleuren en in diverse typen comfort. Bij het kiezen voor uw favoriete fauteuil uit ons ruime aanbod is natuurlijk niet alleen het comfort van belang: uw fauteuil moet er natuurlijk ook gewoon fraai uitzien. Hij krijgt niet voor niets een prominente plek in uw woonkamer! U kunt uw fauteuil van NieuweMeubels.com rustig uitzoeken in onze webshop en eenvoudig online bestellen.

Uitstekende match met uw interieur

De fauteuil neemt bij veel mensen een opvallende en zichtbare plek in het interieur in. Toch is de fauteuil voor de meeste mensen niet het eerste meubelstuk dat ze aanschaffen. Een lekkere bank en/of een handige salontafel komen meestal op de eerste plaats. En als die hun plek eenmaal hebben ingenomen in de woonkamer, wordt het tijd om een fijne fauteuil te kopen die heel goed matcht met het bestaande interieur. Houdt bij het uitzoeken van zo’n heerlijke stoel dus goed rekening met uw huidige woonstijl en kleurstelling.

Uw design fauteuil bestellen

Een design fauteuil kunt u bestellen in vele soorten en maten. Bij ons vindt u ongetwijfeld de perfecte match met uw design bank, lounge tafel en tv-meubel. Of kiest u liever voor een stoel die net een klein beetje afwijkt wat betreft kleur en karakter? De diverse merken fauteuils in ons assortiment hebben ieder zo hun eigen stijlen en uitstraling. Wij hebben fauteuils van de merken Bo Living, Cheers Living, Dutch Style, Evenaar, PTMD, RV en natuurlijk van ons eigen label NieuweMeubels.com.

Bekleding en onderstel van uw fauteuil

Als u een fauteuil van NieuweMeubels.com wilt bestellen, kunt u zelf kiezen voor de afwerking in stoffen, kleuren en onderstel. Kiest u voor en afwerking in stof of in velours/velvet? En welke kleur heeft uw voorkeur? Cognac, antraciet, groen, rood, geel, blauw, grijs, roze, zwart, naturel of geel? En dan kunt u ook nog kiezen voor een onderstel van hout, staal-kokerprofiel of staal-plaatstaal. We horen graag wat uw wensen zijn voor hoe u uw fauteuil graag wilt bestellen. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Contact met NieuweMeubels.com

Uw nieuwe fauteuil kopen doet u eenvoudig online in onze webshop. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Ook als u meer wilt weten over ons assortiment fauteuils of over onze andere producten, kunt u contact met ons opnemen via 085 – 000 37 98. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com.