Categorieën

Merk

Onderstellen ronde tafels

Kies zelf de tafelpoot of onderstel van uw ronde tafel

Als u een ronde tafel wilt kopen bij NieuweMeubels.com, dan kunt u altijd zelf kiezen welk onderstel of tafelpoot er onder uw ronde tafel komt. Tafels zijn onmisbaar in elke woning. In elke huishouden staan een aantal tafels: een eettafel, een keukentafel, een salontafel, een bartafel en een side table. Ook bij u zullen meerdere tafels in huis staan. Maar wanneer is een tafel helemaal naar uw zin? Moet ‘ie vierkant of rechthoekig zijn? Of heeft u liever een ronde tafel? Het tafelblad heeft een onderstel of tafelpoten welke bepalend kunnen zijn voor de keuze van een tafel. Als u bij ons kiest voor een ronde tafel, dan kunt u er uw eigen onderstel of tafelpoot voor uw ronde tafel hierbij bestellen. Of het nu gaat om een tafelonderstel of tafelpoot voor een ronde eetkamertafel, een ronde bartafel of een ronde salontafel: wij hebben alles in huis! Kijk rustig rond in onze webshop en maak uw keuze.

Onderstel voor uw ronde tafel naar keuze

Bij NieuweMeubels.com hebben we een ruim aanbod ronde tafels voor uw. Zo hebben we eettafels, salontafels, sidetables en bartafels voor u. Bij de meeste ronde tafel kiest u zelf het tafelblad dat u mooi vindt, zoals acacia, eiken, mango fineer, toplaag eiken, teak en zelfs betonlook. Als u die keuze gemaakt heeft, kunt u ook het onderstel voor uw ronde tafel zelf uitkiezen. Want smaken verschillen, nietwaar? Het is belangrijk om daarin een goede keuze te maken, want het onderstel van de ronde tafel is zeer bepalend en maakt uw ronde helemaal compleet en af! Welke tafelpoot wilt u onder uw ronde tafel?

Tafelpoot ronde tafel in diverse stijlen

Als u van plan bent om een ronde tafel te kopen, dan kunt u bij NeuweMeubels.com kiezen uit een uitgebreide collectie ronde in diverse categorieën en stijlen. Dat geldt ook voor het tafelonderstel dat u bij de ronde tafel wilt aanschaffen. Wilt u een ronde tafel met een landelijk uiterlijk of een ronde tafel met een robuuste, stoere industriële look? U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een houten ronde tafel onderstel, een stalen kokerprofiel tafelpoot voor een ronde tafel, of een onderstel voor een ronde tafel van plaatstaal. Wat dat betreft kunt u bij ons online altijd een ronde tafel onderstel kopen die helemaal aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet.

Meer informatie over tafelpoot voor een ronde tafel?

Wilt u een ronde tafel met een mooi onderstel online kopen in de webshop van NieuweMeubels.com? U klikt dan gewoon het ronde tafel onderstel van uw keuze aan. Wilt u meer weten over een onderstel ronde tafel bestellen voor uw favoriete tafel? Neem dan contact met ons op via 06 11 24 83 70. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de ronde tafel onderstellen te bekijken.