Categorieën

Kleur

Eetkamerbank industrieel

Industriële eetkamerbank kopen

Als u uw eetkamer of eethoek een aparte uitstraling wilt geven, dan is het kopen van een industriële eetkamerbank een handige en moderne aanvulling op uw eettafel. Een eetkamerbank kunt u uitstekend combineren met bijpassende eetkamerstoelen om de ideale sfeervolle eethoek samen te stellen. Een eetkamerbank industrieel kunt u eenvoudig uitzoeken en bestellen bij NieuweMeubels.com. Wij hebben sowieso een uitgebreide collectie industriële meubels die u perfect kunt inpassen in een eetkamer interieur met een eetkamerbank industrieel. Kom kijken in onze winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel voor inspiratie en deskundig advies. Uiteraard kunt u ook direct een eetkamerbank industrieel bestellen via onze website en bij u laten thuisbezorgen.

Industriële eetkamerbank een trend

Een industriële eetkamerbank in een eethoek is een heuse trend. Deze bank heeft diverse voordelen en is eigenlijk niet meer weg te denken in een modern en industrieel interieur. De bank neemt slechts weinig ruimte in beslag, maar omdat u geen stoelen meer nodig heeft, beschikt u over meer zitplaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld met 3 personen tegelijk plaatsnemen op de eetkamerbank. Om nog meer ruimte te creëren, is het ook mogelijk om de eetkamerbank industrieel tegen een muur aan te plaatsen, zodat u de eetkamertafel ook op een gunstiger plek in de kamer kunt plaatsen.

Eetkamerbank combineren met andere meubels industrieel

Om uw industriële look in huis helemaal compleet te maken, kunt u de eetkamerbank industrieel mooi combineren met andere meubels industrieel uit onze collectie. U creëert dan een spannende woninginrichting met de wat meer ruwe, functionele vormen en materialen. Die look ziet u ook terug in onze industriële eetkamerbanken.

Kenmerken van een industriële eetkamerbank

  • Hout: vaak wordt voor de eetkamerbank industrieel massief hout gebruikt. Denk aan eiken, teak of mangohout. Dit hout heeft vaak een ruwe afwerking om de natuurlijke schoonheid en textuur te behouden.
  • Metaal: de poten of het frame van de bank zijn meestal gemaakt van metaal, zoals staal of ijzer. Dit geeft de bank een stevig en stoer karakter.

Een eetkamerbank van industrieel hout en metaal is een stijlvolle en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een meubelstuk dat zowel functioneel als esthetisch zeer aantrekkelijk is.

Bestel direct of kom langs in de winkel

Via de webshop van NieuweMeubels.com kunt u snel en eenvoudig een eetkamerbank industrieel bestellen. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze winkel aan de Waterstraat 99 in Tiel om een industriële eetkamerbank te kopen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel dan naar 085 – 000 37 98 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.