Categorieën

Eetkamertafel

Eetkamertafels in verschillende uitstralingen en afmetingen
Sinds er eettafels bestaan, zijn ze niet weg te denken uit onze interieurs. Iedereen heeft wel een eettafel in huis. Voor veel mensen is de eetkamertafel het centrale middelpunt. De hele familie verzamelt zich één of meerdere keren per dag rond de eettafel voor bijvoorbeeld ontbijt, lunch of diner. En soms wordt er ook nog gezellig aan nagetafeld en geborreld. Ook zijn eetkamertafels zeer geschikt om aan te werken, een puzzel te maken of een bordspel te doen. Dat is ook de reden waarom mensen graag een eettafel kopen die perfect aansluit in het interieur. Ben u ook toe aan een andere eettafel, of wilt u eindelijk die ene perfecte maatwerk eetkamertafel kopen die u altijd had willen hebben en die aansluit op uw smaak, stijl en wensen? In de webshop van NieuweMeubels.com kunt u online eettafels uitzoeken en bestellen.

Alle maten en vormen eettafels in huis

Bij NieuweMeubels.com kunt u kiezen uit de vele mogelijkheden die we bieden met onze eetkamertafels. U vindt bij ons veel variatie in uitstralingen, kleuren en behandelingen van de eetkamertafels. Elke maat en vorm hebben we eigenlijk wel in huis. Wij hebben vierkante, rechthoekige, ovale en ronde eettafels voor u met bijvoorbeeld een tafelblad van acacia, eiken, mango fineer, toplaag eiken, teak en zelfs betonlook. Onze eettafels leveren wij met tafelonderstellen naar keuze. Zo kunt u onder andere kiezen uit een eettafel met een houten onderstel, een stalen kokerprofiel en een plaatstaal onderstel. Wat dat betreft kunt u bij ons online altijd en eettafel samenstellen en kopen die helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Welke stijl eettafel past bij u?

Welke stijl eettafel past bij u? U kunt kiezen voor een design eettafel met smaakvolle en elegante stijlelementen. Zo zijn op dit moment de meer industriële eettafels zeer in trek. Deze moderne eettafels zijn vaak gemaakt van robuust materiaal, zoals een plaatstaal onderstel en een betonlook tafelblad. Hierdoor krijgen industriële eettafels een stevig en geleefd uiterlijk. Industriële eettafels passen in een huishouden waar ook echt geleefd mag worden. Deze eetkamertafels kunnen tegen een stootje en zijn een duurzame investering voor uw eetkamer.

Uw eigen eetkamertafel samenstellen

Er zijn vele mogelijkheden met onze eetkamertafels. Er is veel variatie in uitstralingen, kleuren en behandelingen van de eetkamertafels. Zowel op de tafelbladen als op de onderstellen is veel maatwerk mogelijk. We horen graag wat uw wensen zijn voor hoe u uw eettafel graag wilt bestellen. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Meer weten over onze eetkamertafels?

Wilt u een eetkamertafel online kopen bij NieuweMeubels.com? Dat doet u eenvoudig in onze webshop. Wilt u meer weten over ons assortiment eetkamertafels of het samenstellen van uw favoriete eettafel? Neem dan contact met ons op via 06 11 24 83 70. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com.