Categorieën

Eetkamerstoelen modern

Moderne design eetkamerstoelen

Bij een modern interieur horen moderne eetkamerstoelen. Kies voor moderne eettafelstoelen met een buisframe, of juist voor strakke, dunne belijning van het onderstel. Met moderne eetkamerstoelen met een bekleding van stof of microleer kunt u alle kanten op. Wij hebben een ruim assortiment moderne eetkamerstoelen die uw interieur een moderne uitstraling geven. Een stoel is in den beginne uiteraard vooral een zitmeubel, maar iedereen vindt het fijn als de eettafelstoelen er ook mooi en stijlvol uitzien. Comfortabele eettafelstoelen met moderne uitstraling van uitstekende kwaliteit kunt u online bestellen in de webshop van NieuweMeubels.com.

Ruim assortiment moderne eetkamerstoelen

Als u een modern interieur in uw woning hebt met daarin ook een design eettafel, dan mogen daarbij moderne eettafelstoelen natuurlijk niet ontbreken. U geeft daarmee een uiterst gastvrij visitekaartje af en het maakt samen eten met familie en/of vrienden steevast tot een feestje. Wij hebben moderne eetkamerstoelen in gedempte kleuren, zoals grijs of zwart, maar ook design stoelen voor mensen die de voorkeur geven aan frisse, opvallende kleuren, zoals groen, roze, perzik en geel. Wat voor soort interieur u ook heeft, u kunt bij ons eetkamerstoelen bestellen van diverse materialen, waaronder stof, microleder, velours/velvet stof, rotan of ribstof/ribfluweel.

Eetkamerstoelen, modern met en zonder armleuning

In onze webshop ziet u een overzicht van onze collectie eettafelstoelen met en zonder armleuningen. Welke stoelen passen het best bij u? Het voordeel van een eetkamerstoel zonder armleuning is dat deze een soepele zit heeft waarop u makkelijk plaatsneemt en weer van kunt opstaan. Eetkamerstoelen met armleuningen geven daarentegen meer steun en comfort als u erop zit. Uiteraard is het kopen van moderne eettafelstoelen gewoon een kwestie van smaak, dus wat u praktisch en mooi vindt.

Hoeveel eetkamerstoelen kopen voor uw tafel?

Hoeveel eettafelstoelen u moet kopen, hangt uiteraard af van het formaat van uw eettafel. Maar als u 70cm per stoel rekent dan zit u altijd goed. U kunt dan aan een rechthoekige tafel van bijvoorbeeld 140cm lang 6 eters uitnodigen waarvan er twee aan de kopse kanten zitten. Aan een tafel van 220cm lang passen 8 stoelen en aan een tafel van 300cm passen 10 stoelen.

Meer weten over onze eetkamerstoelen?

Wilt u online een eetkamerstoel kopen bij NieuweMeubels.com? Dat doet u eenvoudig in onze webshop. Wilt u meer weten over ons assortiment eetkamertafels of het samenstellen van uw favoriete eettafel? Neem dan contact met ons op via 085 – 000 37 98. Of stuur een mail naar info@nieuwemeubels.com.