Categorieën

Salontafel set van 2 of 3

Grote collectie salontafel sets

Wilt u graag een nieuwe salontafel kopen? Dan bent u in onze winkel natuurlijk aan het goede adres. Ook online! Bij NieuweMeubels.com kunt u op uw gemak rondneuzen in de webshop en in onze fysieke showroom en op uw gemak bekijken welke salontafel u wilt kopen. Want eigenlijk mag er bij niemand een salontafel ontbreken in de woonkamer. Hierop presenteert u een hapje en een drankje, het is dé plek voor de afstandsbediening van uw tv, het is een speelplek voor de kinderen en sommige mensen gebruiken hem als voetenbankje. Kortom: een salontafel is onmisbaar. Ook leuk is overigens een salontafel set van 2 of 3 kopen. En welke salontafel set die aansluit bij uw smaak, stijl en wensen kiest u dan?

Verschillende soorten salontafel sets

Bij NieuweMeubels.com hebben we veel verschillende soorten salontafel sets. Kies voor een ronde, vierkante, houten of metalen set. De meeste sets bestaan uit 2 salontafels, maar we hebben ook salontafel sets van 3. Veel salontafel sets hebben verschillende hoogtes, waardoor u ze handig onder elkaar kunt schuiven als u even wat meer ruimte nodig hebt. Salontafel sets van 2 worden veel verkocht, maar ook salontafel sets van 3 zijn zeer gewild.

Handige salontafel set: altijd een tafel binnen handbereik

Ziet u het al voor zich? U kijkt lekker op de bank naar een film of televisieprogramma en u heeft binnen handbereik een lekker bakje koffie of glas wijn op een van de tafeltjes van de salontafel set van 2 of van de salontafel set van 3. U kunt verschillende stijlen en salontafel sets uit onze collectie natuurlijk ook met elkaar combineren. Eén ding is zeker: ontspannen op de bank zitten was nog nooit zo stijlvol als met een van de salontafel sets uit onze fraaie collectie!

Salontafel set kopen

Wilt u een salontafel set van 2 bestellen, of liever een salontafel set van 3? Kom dan snel kijken in onze showroom aan de Waterstraat 99, 4001 AN in Tiel. Uiteraard kunt u bij ons uw salontafel set van 2 of 3 ook online kopen in de webshop van Nieuwemeubels.com.

Neem contact op met NieuweMeubels.com

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van onze salontafel sets? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 11 24 83 70 of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.