Categorieën

Keukentafels

Online uw favoriete keukentafel bestellen

Wij durven wel te beweren dat de keukentafel de belangrijkste tafel in huis is. Hier wordt heel wat gegeten, afgesproken en bekokstoofd. Van hoeveel ondernemingen heeft u wel niet gehoord dat ‘het aan de keukentafel’ is ontstaan? Los van dat het belangrijke vergadertafel is, is de keukentafel ook gewoon een praktische eettafel waar u met familie en vrienden heel wat tijd doorbrengt om te eten en gezellig spelletjes te doen of te lezen. De keukentafel is de spil in huis!

Waarom een keukentafel kopen?

Aan de keukentafel brengt u ongetwijfeld veel tijd door. ‘s Ochtends neemt u plaats aan de keukentafel om eraan te ontbijten en/of de krant te lezen. ‘s Middags speelt zich er een lunch tafereel af en in de avonduren is de keukentafel de plek voor het diner met uw familie of een etentje met vrienden, gezellig natafelen en borrelen. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een keukentafel die bij uw smaak en uw interieur past.

Waarop letten bij een keukentafel kopen?

Waar let u op bij online een keukentafel kopen? Ten eerste op de stijl van de tafel. Wordt het bijvoorbeeld een design keukentafel met smaakvolle en elegante stijlelementen? Vandaag de dag zijn de meer industriële keukentafels zeer in trek. Deze zijn gemaakt van robuust materiaal, zoals een plaatstaal onderstel en een betonlook tafelblad. Dat geeft deze keukentafel een stoer en doorleefd uiterlijk. Maar u kunt ook kiezen voor een keuken-bartafel waarmee tafelen altijd een feestje is. Ofwel: lekker eten en drinken op hoogte! Wij hebben keukentafels voor alle smaken.

Uw eigen keukentafel samenstellen

U kunt uw keukentafel bij Nieuwemeubels.com ook zelf samenstellen. Er is veel variatie in uitstralingen, kleuren en behandelingen van de eetkamertafels. Zowel op de tafelbladen als op de onderstellen is veel maatwerk mogelijk. We horen graag wat uw wensen zijn voor hoe u uw eettafel graag wilt samenstellen voor het bestellen. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Meer weten over onze eetkamertafels?

U kunt uw keukentafel eenvoudig bestellen via de webshop van NieuweMeubels.com. Of kom langs in onze showroom voor het kopen van uw nieuwe keukentafel. Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 11 24 83 70. Of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.