Categorieën

Kleur

Mangohout eettafel

Stijlvolle eettafel van mangohout kopen

Een eettafel is onmisbaar in iedere woning. Het is vaak het centrale punt van het huis. Het hele gezin komt hier samen om lekker te eten, te borrelen en na te tafelen. Dan wilt u natuurlijk wel heerlijk genieten aan een tafel die er ook nog eens mooi uitziet. Kies daarom voor het kopen van een eettafel van mangohout. Het is de perfecte tafel om gezellig met zijn allen aan te eten! Gebruik de mango eettafel ook om spelletjes aan te spelen, huiswerk te maken of om aan te werken. Bij NieuweMeubels.com kunt u een mangohout eettafel online bestellen in onze webwinkel. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in de showroom.

Wat is een mango eettafel?

Een mango eettafel is een tafel die gemaakt is van het hout van de mangoboom. Deze houtsoort wordt veel gebruikt voor het maken van verschillende meubelstukken. Vooral een eettafel van mangohout is erg populair. Dit komt doordat het hout sterk en duurzaam is. De mango eettafel kan dus tegen een stootje. Na het kopen van deze tafel heeft u er dus jarenlang plezier van!

Unieke mangohout eettafel bestellen

U kunt een eettafel van massief mangohout online bestellen in de webwinkel van NieuweMeubels.com. Kiest u ervoor om de mango eettafel te kopen, dan haalt u echt een uniek product in huis. Door het bijzondere hout van de mangoboom is ieder tafel weer net een beetje anders. Daarnaast heeft een mangohout eettafel een subtiele gele gloed. Dit geeft de tafel zijn unieke uitstraling; robuust en toch ook sierlijk. Met het kopen van een mangohout eettafel heeft u dus echt iets bijzonders!

Het juiste formaat eettafel kopen

De grootte van de tafel die u gaat kopen, hangt natuurlijk helemaal af van uw wensen. U wilt een eettafel bestellen met genoeg plek zodat iedereen comfortabel aan de mango tafel kan zitten. Om u te helpen bij het kopen van de juiste tafel, geven wij hieronder een richtlijn voor de afmetingen. In dit geval gaat het om rechthoekige massief mangohout eettafels.

  • Voor maximaal 6 personen: 140 cm lang
  • Voor maximaal 8 personen: 220 cm lang
  • Voor maximaal 10 personen: 300 cm lang

Eettafel mangohout online bestellen bij NieuweMeubels.com

In de webwinkel van NieuweMeubels.com kunt u heel eenvoudig uw nieuwe mangohout eettafel kopen. Wilt u liever niet online bestellen? Dan kunt u ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Wilt u meer informatie voor het kopen van mango eettafels van NieuweMeubels.com? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06 11 24 83 70. Of stuur een e-mail naar info@nieuwemeubels.com.