• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Hoe verwijder je kringen van een houten tafel?

Levensduur verlengen van een houten tafel

Een houten tafel is een meubelstuk dat tientallen jaren mee gaat. De houten tafel wordt soms dan ook van generatie op generatie doorgegeven. Dankzij het zeer duurzame materiaal zal de tafel amper slijten. U moet er wel rekening mee houden dat een houten tafel gevoelig is voor vochtplekken. In dit blog vertellen wij u hoe u kringen op een houten tafel kunt verwijderen.

Vermijd hete, zware en scherpe objecten

Een houten tafel is een natuurlijk product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Behandel de tafel op de juiste manier en u bevordert de levensduur. U kunt het beste een aantal handelingen vermijden om slijtage tegen te gaan:

  • Zet geen hete, zware of scherpe objecten direct op de houten tafel
  • Gebruik onderzetters om uw tafel te beschermen
  • Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen
  • Let op met vocht op de tafel, dit mag nooit intrekken
  • Plaats de tafel nooit in direct zonlicht

Trucs om houten kringen te verwijderen

Kringen op de houten tafel ontstaan doordat er geen onderzetters worden gebruikt. De condens van een glas (frisdrank, thee, koffie etc.) trekt makkelijk in op uw houten tafel. Het antwoord op hoe u dit kunt vermijden is simpel: gebruik onderzetters. Mocht u al kringen hebben, dan kunt u een van de volgende trucs gebruiken om de kringen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Op een goedkope manier kring verwijderen

Om van uw kringen af te komen hoeft u niet per se de duurste schoonmaakmiddelen aan te schaffen. Gebruik een van onze tips en u bent snel en voor weinig geld van de kringen af. Ook is zwaar geschut, zoals een schuurmachine, niet nodig. U kunt simpelweg met een beetje tandpasta van de kringen afkomen. Smeer een kleine beetje tandpasta op de kring. Smeer dit in met een doekje en laat het even intrekken. Gebruik een schoon doekje om de tandpasta weg te vegen. Als het goed is, is de kring verdwenen!

Maak de kringen heet

Een andere makkelijke en goedkope manier om van uw kringen af te komen is door een föhn en een handdoek te gebruiken. Veel huishoudens hebben een föhn liggen, daarom is dit een goedkope en makkelijke manier. Leg de handdoek op de kringen en föhn met hete lucht op de handdoek waar de kringen onder liggen. Wanneer u de handdoek oppakt, zullen de kringen volledig verdwenen zijn.

Vragen over kringen verwijderen?

Heeft u deze trucs geprobeerd en willen de kringen nog niet helemaal verdwijnen? Schakel dan de hulp van NieuweMeubels.com in! Wij geven u graag het beste advies. Ook kunt u bij ons prachtige houten tafels vinden in diverse kleuren en maten. Neem een kijkje op onze website. Voor contact kunt u bellen via: 06 11 24 83 70. Of een e-mail sturen naar:info@nieuwemeubels.com. NieuweMeubels.com helpt u graag op weg!

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found