• Lentekorting: 5% korting op alles!!! Kortingscode LENTE24
  • Bestel nu en betaal bij levering, per Ideal, in termijnen of achteraf
  • Alle NieuweMeubels worden kosteloos gemonteerd!!

Hoe hoog is een bartafel?

De bartafel, het ontbrekende meubelstuk in uw woning?

U heeft uw woon-, eet- en slaapkamer leuk ingericht. Maar u heeft het gevoel dat er nog iets mist. Misschien kan een leuk nieuw meubel uw woning helemaal afmaken. Wat dacht u van een mooie en stijlvolle bartafel? Op de webshop van NieuweMeubels.com vindt u diverse mooie bartafels. In dit blog vertellen wij u alles wat u moet weten over de stijlvolle bartafel voor in huis.

De praktische bartafel

De bartafel wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. De meest bekende functie van de bartafel is dat hij dient als een tafel waar u met barkrukken aan kunt zitten. Hier geniet u van een lekkere cocktail, wijntje of biertje. Doordat u ook aan de bartafel kunt staan, heeft u niet per se een barkruk nodig. Dit maakt de bartafel handig in gebruik. Bartafels worden dan ook veel ingezet als statafel in pubs en restaurants. Maar de bartafel is ook prima thuis te gebruiken.

De verschillende functies van de bartafel

Met een bartafel in de woonkamer creëert u een chique uitstraling. Doordat u hoger zit heeft u vanaf de bartafel een goed overzicht over uw eet- of woonkamer. Een bartafel is qua oppervlakte kleiner dan de standaard eettafel. Dankzij de kleinere omvang kunt u de bartafel ook prima plaatsen in een kleinere woonruimte. Of u gebruikt de bartafel als extra tafel waar u bijvoorbeeld leuke spelletjesavonden op kunt organiseren.

Wat is de hoogte van een bartafel?

Bartafels verschillen van formaat, het is aan u wat het beste in uw interieur past. De gemiddelde hoogte van een bartafel komt overeen met de hoogte van een keukenaanrecht. Op deze manier kunt u de bartafel tegen het keukenblad aanschuiven. De hoogte van een bartafel is gemiddeld 120 centimeter hoog. Wilt u daar leuke barkrukken bij aanschaffen? Reken dan gemiddeld 30 centimeter van de hoogte van de bartafel af, zo hoog moet het zitvlak van de barkruk zijn.

Meer weten over bartafels?

Ook kunt u kijken naar verstelbare bartafels en barkrukken. Zo kunt u beide aanpassen aan de wensen van u of uw gasten en familie. De ideale hoogte van een bartafel is geheel aan u. NieuweMeubels.com helpt u graag bij het kiezen van de stijlvolste bartafels voor bij u thuis. U kunt vrijblijvend uw vragen aan ons stellen. Wij antwoorden u dan zo spoedig mogelijk terug.

Webwinkelkeurmerk
Beoordeling door klanten: 9,6 / 10 | 938 beoordelingen
Not found